Quality sporthorses in Luxembourg

Scaon on virtuaalinen puoliverisiittola joka on perustettu kesäkuussa vuonna 2013. Tallimme sijaitsee nykyjään Luxembourgin maalaismaisemissa hyvin rauhallisella paikkakunnalla nimeltä Esch-sur-Alzette. Meiltä löydät este- sekä koulupainotteisia holsteininhevosia, jotka soveltuvat siitos- sekä kilpailukäyttöön.

Tallin pihalla seisoo ruskean sävyinen kaksikerroksinen tallirakennus, missä tammat ovat yläkerrassa ja orit alakerrassa. Meillä on myös talvisin lämpöeristetty maneesi, minne pääsee suoraan tallista, tosin vain orit. Kaksi kenttää, yksi pienempi sekä toinen missä on aina valmiiksi laitetut kouluaidat sekä esteet. Tarhat löytyvät tallirakennuksen edestä ja takaa, lyhyen kävelymatkan päästä.

Holsteinhevoset ovat olleet jo vuodesta 2013 hyvin lähellä sydäntäni ja kaikki alkoi kahdesta hevosesta: India v. Brilliant ja Ayo Wicked Shot. Näin Scaon Sporthorses sai alkunsa ja neljän vuoden aikana Scaonin nimellä syntyi yli 80 holsteinkasvattia ja ensimmäinen kasvatti joka syntyi oli Scaon Wicked Mio.

➺   Tallin omistaja: turjake VRL-07415   turjakevirt@gmail.com
➺   Yhteistyössä Talli

➺   Tallissa asuu 6 suomenhevosta
➺   Uusin asukas on Pikkumonni