Ponitalli
Da Capo
suomenruotsalaista sisua
home stallions mares breeding

⚜   Welcome to Germany

Kukkis on 16.08.2020 perustettu virtuaalinen ponisiittola joka sijaitsee Saksassa. Tallin on perustanu suomenruotsalainen ratsastaja joka päätti että hän muuttaa Saksaan kasvattamaan poneja. Meille pääsee helpointen omalla autolla tai kävellen. Tallitietä pitkin meillä on kesälaitumet sekä lähempänä tallia muutama hiekkatarha. Henkilöautojen parkkipaikka löytyy tallin vierestä. Ethän kuitenkaan jätä autoa tallioven eteen tai hevosauton tielle.

Tallirakennus on vaalea tiilirakennus tummalla katolla. Karsinoita on parikymmentä normaalin kokoista sekä muutama hieman isompaa jotka ovat tarkoitettu kantaville tammoille. Oreille on erikseen jaettu pieni osa tallista, etteivät huutele tammojen perään (tai sekoavat totaalisesti). Tallipihalta löytyy myös kaikille hevosille oma hiekkatarha metalliaitoineen. Tallin kautta pääsee suoraan meidän uuteen lämpöeristettyyn maneesiin. Tämän vieressä löytyy myös ulkokenttä joka on valaistu iltaisin. Kävelykone löytyy parkkipaikan lähistöltä.

Kasvatamme estepainotteisia ratsuponeja ja welsh part bred-poneja. Tallissa asuu myös muutama täysiverinen sekä rotuponeja jotka ovat käytössä ratsuponi ja part bred jalostukseen. Ponimme kisaavat melko rauhallisessa tahdissa ja ovat suuremmaksi osaksi siitoskäytössä. Kaikilla on kuitenkin tavoitteenna saada vähintään 20 sijoitusta kasaan. Kasvatuksen ja kisaamisen lisäksi meidän reippaat tallityöntekijät pääsevät liikuttaa meidän hevosia, muutama myös kilpailee ahkerasti.

Toivottavasti viihdyt meillä ja koko Kukkiksen henkilökunta (sekä ponit) toivottaa sinulle hyvää kesää.

turjake VRL-07415

Päivitetty viimeksi: 13.08.2022 - uusi ulkoasu tulossa

Yhteistiedot
Tallin omistaja: turjake VRL-07415   ✉   turjakevirt@gmail.com
Myös Keskustan kautta voi laittaa yv.

Suosittelemme: Sycamore Ponies, Pauwau Showjumpers, Wolkenhof, Moana part breds, Knockturn Ponies

Tämä on virtuaalitalli   |   Tämä on virtuaalihevonen   |   Ulkoasu © turjake   |   Kuvat © Unsplash & lupa on, VRL-01811
  This is a sim-game stable, so everything is 100% fictional and nothing on this site is connected to real life places or horses. All the pictures are used with permission!