Stud Irisdale

My very own little ponies

Stud Irisdale on virtuaalinen ponitalli joka koostuu kolmesta toimipisteestä:

Pakattiin kamat Saksasta ja muutettiin ponien kanssa Tanskaan. DRP ponit ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja koska erikoiset värit kiinnostaa paljon otettiin niitten rinnalle DSP, jonka värit ei ole rajoitettu. Näiden lisäksi löytyy myös muitten maiden poneja.

Iso-Britannian Skotlannissa pienessä syrjäisessä kylässä, Inverchoranissa, kasvatamme brittiläisiä ratsuponeja sekä satunnaisesti myös muita M&M rotuja. Naapureina meillä on mahtavat yhteistyötallit Roanoake ja Knockturn.

Ruotsin toimipiste on vasta rakennettu tumma tiilirakennus ja poneja löytyy vain parikymmentä. Naapurissa toimii Ponnydalens Ridponnyer, joiden ponit ovat jo tuttuja myös meidän ponien suvuista.

Irisdale on ollut jo monta vuotta pystyssä mutta nimi on vaihtunut matkan varrella monesti ja jotkut saattavat tunnistaa mm. Istria tai Charleroi nimestä. Sisältö on kuitenkin aina pysyny ihan samana - eli ratsuponit! Meidän ponikasvatit tunnistat Iris etuliitteestä.

turjake VRL-07415
Yhteistyötallit: Stud Roanoake   Knockturn Ponies   Dawnfrost   Noir Poneys de Sport   Tidaholms Gård

Tämä on virtuaalitalli   |   This is a sim-game stable   |   Ulkoasu © turjake 2017   |   Tausta © Subtle Patterns   |   Kuva © Lucie Dimitrov