Haflingerhof Billerbeck


Tervetuloa Saksaan

Billerbeck on 14.06.2021 perustettu virtuaalinen haflingersiittola joka sijaitsee Saksassa, Baden-Württembergin osavaltiossa, Walldorfin kaupungissa. Tallin on perustanu suomenruotsalainen ratsastaja joka päätti että hän muuttaa Saksaan kasvattamaan hevosia. Meille pääsee helpointen omalla autolla tai kävellen. Tallitietä pitkin meillä on kesälaitumet sekä lähempänä tallia muutama hiekkatarha. Henkilöautojen parkkipaikka löytyy tallin vierestä. Ethän kuitenkaan jätä autoa tallioven eteen tai hevosauton tielle.

Tallirakennus on vaalea tiilirakennus tummalla katolla. Karsinoita on 15 normaalin kokoista sekä kolme hieman isompaa jotka ovat tarkoitettu kantaville tammoille. Oreille on erikseen jaettu pieni osa tallista, etteivät huutele tammojen perään (tai sekoavat totaalisesti) - oreille tarkoitettuja karsinoita löytyy viisi. Tallipihalta löytyy myös kaikille hevosille oma hiekkatarha metalliaitoineen. Tallin kautta pääsee suoraan meidän uuteen lämpöeristettyyn maneesiin. Tämän vieressä löytyy myös ulkokenttä joka on valaistu iltaisin. Kävelykone löytyy parkkipaikan lähistöltä.

Kasvatamme yleispainotteisia haflinginhevosia, jotka tunnistaa kilpailuradoilla of Billerbeck liitteestä. Hevosemme kisaavat melko rauhallisessa tahdissa ja ovat suuremmaksi osaksi siitoskäytössä ja kiertävät näyttelyissä. Kaikilla on kuitenkin tavoitteenna saada vähintään 20 sijoitusta kasaan. Kasvatuksen ja kisaamisen lisäksi meidän reippaat tallityöntekijät pääsevät liikuttaa meidän hevosia, muutama myös kilpailee ahkerasti.

Toivottavasti viihdyt meillä ja koko Beckin henkilökunta (sekä hevoset) toivottaa sinulle hyvää kesää.

Team Haffut

Päivitetty viimeksi: 14.06.2021

Yhteistiedot
Tallin omistaja: turjake VRL-07415   ✉   turjakevirt@gmail.com
Myös Keskustan kautta voi laittaa yv.

Suosittelemme:
Winmour Manor