Haras de Beaumanoir

home         breeding mares         stallions         breeding

Sporthorses from france

Beamanoir eli tutuille pelkkä Bemari on virtuaalinen poni- ja puoliverisiittola joka sijaitsee Ranskassa, Nizzassa. Omistamme aivan uudet tilat ja talliin mahtuu noin parikymmentä asukasta. Jokainen asukas pääsee ulos päivittän, ja muutama asuu jopa 24/7 ulkona. Ponimme ja hevosemme ovat este- ja koulupainotteisia. Bemari on perustettu omistajan iloksi ja rakkaudesta ratsuponeihin joten tämän takia tallin asukkaat eivät kilpaile aktiivisesti, vaan ovat siitoskäytössä suuremmaksi osaksi.

Kasvatimme tunnistat helposti lyhyeestä liitteestämme de Beamanoir sekä pitkästä ja hankalasta d'Béni liitteestä. Suurinosa varsoista jää meille Bemariin kasvamaan ja jatkamaan sukua, mutta joskus saattaa joku pieni kultakimpale lähteä maailmalle. Tilausvarsoja saa kysellä mutta emme pysty luvata että mahdollista saada. Meidän tammat ovat vain liisauskäytössä yhteistyötalleihin.

Toivottavasti ihastut meidän asukkaisiin!

♥ turjake & estehevoset

Tämä on virtuaalitalli   |   Tämä on virtuaalihevonen   |   This is a sim-game stable   |   Ulkoasu © turjake 2020   |   Tausta © Subtle Patterns