Darkwood Hanoverians

 Etusivu
 Esittely

 Jalostusoriit
 Siitostammat

 Kasvatus
 Myytävät kasvatit

Päivitetty viimeksi:
00.00.2022

Omistaja turjake VRL-07415
✉   turjakevirt@gmail.com
yv. keskustan kautta

Tervetuloa Ruotsiin

Grey Hanoverians on vuonna 2014 perustettu virtuaalinen hannoversiittola Ruotsissa, Eslövsin kunnassa, Holmbyssä. Tallin on perustanu suomalainen naisratsastaja joka päätti että hän muuttaa Ruotsiin kasvattamaan hevosia. Helpointen pääset meille omalla autolla hiekkatietä pitkin mutta bussi kulkee myös - tosin pysäkki ei ole heti tallin edessä vaa joutuu kävelemään hetken. Tallitietä pitkin meillä on kesälaitsat sekä lähemmäs tallia muutama hiekkatarha. Henkilöautojen parkkipaikka löytyy hiekkatien päädyssä. Ethän kuitenkaan jätä autoa tallioven eteen tai hevosauton tielle.

Talli on punainen tiilirakennus tummalla katolla. Karsinoita on 15 normaalin kokoista sekä kolme hieman isompaa jotka on tarkoitettu tammoille joilla on varsat. Oreille on erikseen jaettu pieni osa tallissa, etteivät huutele tammojen perään (tai sekoavat totaalisesti) - oreille tarkoitettuja karsinoita löytyy neljä. Tallipihalta löytyy myös kaikille hevosille oma hiekkatarha puuaitoineen. Tallin kautta pääsee suoraan meidän uuteen lämpöeristettyyn maneesiin. Tämän vieressä löytyy myös ulkokenttä joka on valaistu iltaisin. Kävelykone löytyy henkilöautojen parkkipaikan läheltä. Henkilökuntamme puhuu suuremmaksi osaksi ruotsia sekä englantia, mutta älä pelkää! Tallin omistajalla on tavoitteenna opettaa henkilökunnalle suomea että pystyvät auttamaan naapurimaasta tulevia asiakkaita.

Kasvatamme koulupainotteisia hannoverinhevosia, jotka tunnistaa kilpailuradoilla Grey liitteestä. Kasvatuksen ja kisaamisen lisäksi meidän reippaat tallitytöt ja pojat saavat liikuttaa meidän hevosia, muutama myös kilpailee ahkerasti.

Toivottavasti viihdyt meillä ja koko Greyn henkilökunta (sekä hevoset) toivottaa sinulle hyvää talvea.

Kaikki © VRL-07415   |   Tausta © Inspiration Gallery   |   Koristekuva ©
Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen   |   This is a sim-game horse/stable