Blumenfeld Ponies

home stallions at stud breeding mares breeding contact

Welcome to Blumenfeld

Kukkis on 16.08.2020 perustettu virtuaalinen ponisiittola joka sijaitsee Saksassa. Tallin on perustanu suomenruotsalainen ratsastaja joka päätti että hän muuttaa Saksaan kasvattamaan poneja. Meille pääsee helpointen omalla autolla tai kävellen. Tallitietä pitkin meillä on kesälaitumet sekä lähempänä tallia muutama hiekkatarha. Henkilöautojen parkkipaikka löytyy tallin vierestä. Ethän kuitenkaan jätä autoa tallioven eteen tai hevosauton tielle.

Tallirakennus on vaalea tiilirakennus tummalla katolla. Karsinoita on parikymmentä normaalin kokoista sekä muutama hieman isompaa jotka ovat tarkoitettu kantaville tammoille. Oreille on erikseen jaettu pieni osa tallista, etteivät huutele tammojen perään (tai sekoavat totaalisesti). Tallipihalta löytyy myös kaikille hevosille oma hiekkatarha metalliaitoineen. Tallin kautta pääsee suoraan meidän uuteen lämpöeristettyyn maneesiin. Tämän vieressä löytyy myös ulkokenttä joka on valaistu iltaisin. Kävelykone löytyy parkkipaikan lähistöltä.

Kasvatamme estepainotteisia ratsuponeja ja welsh part bred-poneja. Tallissa asuu myös muutama täysiverinen sekä rotuponeja jotka ovat käytössä ratsuponi ja part bred jalostuksessa.

om. turjake VRL-07415, @   (sivut päivitetty viimeksi 23.09.2023)
Partners in crime: Puuteriponit, Noakcroft Ponies, Tilsworth Ponies

Blumenfeld is a sim game stable that is located in Germany. We breed top quality sport ponies for show jumping and dressage. We at Blumenfeld love sporty and colourful ponies and thats why we breed german riding ponies and welsh part bred ponies. If you want to know more about us or are interested in getting ur own sportpony, you can contact me via email.