Blumenfeld Ponies

Tervetuloa Kukkikseen

HUOM! Jos jonkun ponin sivut ei toimi on kyseinen poni siirtynyt uuteen osoitteeseen http://turjake.altervista.org/bb/rip/poninimi.htm. Uusi osoite on päivitetty ponien VRL profiiliin sekä kasvatuslistaan.

Kukkis on 16.08.2020 perustettu virtuaalinen ponisiittola joka sijaitsee Saksassa. Tallin on perustanu suomenruotsalainen ratsastaja joka päätti että hän muuttaa Saksaan kasvattamaan poneja. Meille pääsee helpointen omalla autolla tai kävellen. Tallitietä pitkin meillä on kesälaitumet sekä lähempänä tallia muutama hiekkatarha. Henkilöautojen parkkipaikka löytyy tallin vierestä. Ethän kuitenkaan jätä autoa tallioven eteen tai hevosauton tielle.

Tallirakennus on vaalea tiilirakennus tummalla katolla. Karsinoita on parikymmentä normaalin kokoista sekä muutama hieman isompaa jotka ovat tarkoitettu kantaville tammoille. Oreille on erikseen jaettu pieni osa tallista, etteivät huutele tammojen perään (tai sekoavat totaalisesti). Tallipihalta löytyy myös kaikille hevosille oma hiekkatarha metalliaitoineen. Tallin kautta pääsee suoraan meidän uuteen lämpöeristettyyn maneesiin. Tämän vieressä löytyy myös ulkokenttä joka on valaistu iltaisin. Kävelykone löytyy parkkipaikan lähistöltä.

Kasvatamme estepainotteisia ratsuponeja, welsh part bredejä sekä welshponeja. Pienimuotoisesti syntyy myös muita ponirotuja. Ponimme kisaavat melko rauhallisessa tahdissa ja ovat suuremmaksi osaksi siitoskäytössä. Kaikilla on kuitenkin tavoitteenna saada vähintään 20 sijoitusta kasaan. Kasvatuksen ja kisaamisen lisäksi meidän reippaat tallityöntekijät pääsevät liikuttaa meidän hevosia, muutama myös kilpailee ahkerasti.

Toivottavasti viihdyt meillä ja koko Kukkiksen henkilökunta (sekä ponit) toivottaa sinulle hyvää kesää.

Team Kukkis

Päivitetty viimeksi: 11.09.2021

Yhteistiedot
Tallin omistaja: turjake VRL-07415   ✉   turjakevirt@gmail.com
Myös Keskustan kautta voi laittaa yv.

Suosittelemme: Sycamore Ponies, Châteu de Merle (yt), Pauwau Showjumpers, Wolkenhof


Ulkoasu © JP/Henna L.
Grafiikat © Ritva's Gallery
Sivun kuvat © Moorwiesen Pictures & van Uytert
Tämä on virtuaalitalli
Tämä on virtuaalihevonen
This is a sim-game stable/horse