Four Leaf Pony Farm

Welcome to the warmth of Tuscany

Olemme täysin virtuaalinen ponitalli joka sijaitsee Italiassa, Toscanan auringon alla ja upeassa maisemassa. Ponimme viettävät paljon aikaa ulkona ja suurinosa poneistamme asuvat pihatoissa - jotka ovat suuniteltu sopimaan Italian lämpimään säähän. Pihalta löytyy myös moderni talli jonka karsina määrä näyttää kasvavan kokoajan. Maneesia meillä ei ole mutta kenttä on sekä tottakai upeat maastot jotka mm. menevät upeiden viinitilojen läpi.

Koko team 4Leaf on täynnä ponikokoisia hulluja naisia, jonka takia oli helppoa päättää mitä rotuja meille tulee: newforestinponit sekä connemaranponit. Nämä tunnistat Four Leaf kasvatusnimestämme joka löytyy aina nimen edestä.

♥ Team 4Leaf

                                turjake VRL-07415

Yhteistyössä kanssamme toimii - Kernfield Ponies

Latest News

20.10.2018 - Vähän kaikenlaista on tapahtunu muutamassa kuukaudessa. Muutama poni on pärjänny näyttelyissä hyvin ja pääsevät sitten käymään kantakirjassa jossainvaiheessa. Uusia poneja löytyy myös mm. meidän omat kasvatit Connor, Marvel, Suspiria ja Imperial. Kaksi tuontioria Asterix ja Nando sekä upea kimo connemaratamma Hopewood Melody!

29.08.2018 - Uusia connemaraponeja saapunut meille! Tuontitamma Moira joka saapui Irlannista. Brea ja Ressu saapuivat Cefnmoorista vahvistamaan kouluconnuja ja lopuksi upea perlino ori Pepe.

17.07.2018 - Uusi talli ja uusi ulkoasu. Pakkasimme tiimin kanssa kamat Ruotsista ja suuntasimme tavaroilla hieman lämpimämpään paikkaan - eli Italiaan! Molemmat omistajat rakastavat lämpöä (sekä tottakai Italiaa) joten valinta ei ollu vaikea.

Tämä on virtuaalitalli   |   This is a sim-game stable  |   Ulkoasu © turjake 2018   |   Otsikkokuvat © wallays